ШЕФ ТОКЕВ СБЪДВА МЕЧТА

Шеф Андре Токев, един от най-големите виртуози на кулинарното изкуство в България и Фондация „Мечта за дете“, с подкрепата на Wonderland Agency ви канят на благотворителна вечеря в полза на двойки с репродуктивни проблеми.

Андре Токев единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа Bocuse d’Or и носител на единствената за Източна Европа диплома Global Masterchef Degree. Готвил е за известни личности, сред които Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Faithless, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод Ван Дам и много други.

За пореден път един от най-известните кулинарни майстори в България подава ръка в името на новия живот, в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в България.

Събитието ще се проведе на 06 октомври от 19:30 ч. в ресторант ANDRé, където ще се насладите на едно истинско гурме вълшебство, сътворено от ръцете на шеф Андре Токев.

Кувертът е на стойност 70 лева и включва три степенно меню, вода и вино. Събраните средства ще бъдат дарени на Фондация „Мечта за дете“, която ще ги предостави на двойки с репродуктивни проблеми за прегледи, изследвания и Ин-витро процедури.

За информация и за закупуване на куверти:

088 893 1151 ANDRé

Местата са ограничени!

ШЕФ ТОКЕВ СБЪДВА МЕЧТА
Към началото