ПРОВЕДЕ СЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕРЯ С ПОДКРЕПАТА НА ИКОНОПИСЕЦЪТ ТОШКО ВАЧЕВ

На 30-ти септември в Хотел Приморец, град Бургас се проведе благотворителна вечеря на Фондация „Мечта за дете“, организирана с подкрепата на иконописецът Тошко Вачев и неговото семейство – съпругата му Галина Вачева и дъщеря му Нана Начева.

Благодарение на техните добри сърца, благодарение на любовта им, семейство Вачеви събраха свои приятели и съмишленици за каузата на Фондацията, които подкрепиха едно бургаско семейство в борбата им за своя рожба. Също така преди събитието иконописецът Тошко Вачев организира и благотворителна изложба, от която бяха дарени част от приходите в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.

Водещ на събитието беше Стефи Стаменова , лайф и коуч мотиватор, Мисис Баба 2019, Мисис Баба на Балканите 2020. Събраната сума от благотворителното събитие е на стойност 4 430 лв, която е от куверти, търг и томбола. За търга бяха предоставени безвъзмездно икона от Тошко Вачев, картина от съпругата му Нана Вачева, картина от Вили Костова Живопис, както и картина от бургаския художник Росен Поптомов.

Вечерята се провежда за трети пореден път и се превърна в традиция хората от прекрасния град Бургас да подкрепят двойките с репродуктивни проблеми. Партньори на събитието бяха фотографът Атанас Стоянов, Изворна вода Балдаран, бутикова изба Глушник, както и Wonderland Agency, която ни подкрепя във всяко едно начинание.

С благотворителната вечеря стартира и национална информационна кампания  МАЙКА В Бъдеще, организирана от Фондация Мечта за Дете и Фондация Супер БЕБЕ , с основен партньор  Acibadem City Clinic Болница Токуда. Инициативата има за цел да повиши информираността на младите хора относно възможностите за запазване на тяхната репродуктивна възможност и на по-късна възраст.

Ивелина Рускова, Председател на Фондация „Мечта за дете“, благодари от сърце на всички, които така активно се включват в каузата и сбъдват мечтите на другите.

ПРОВЕДЕ СЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕРЯ С ПОДКРЕПАТА НА ИКОНОПИСЕЦЪТ ТОШКО ВАЧЕВ
Към началото