ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА, ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА-ЕВКСИНОГРАД И ФОНДАЦИЯ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ СБЪДВАТ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Интеракт клуб Варна, Интеракт клуб Варна-Евксиноград и Фондация Мечта за дете с голямо вълнение обявяват нова възможност да помогнат на двойките с репродуктивни проблеми.

След успешно проведеният Коледен благотворителен базар “Дари коледна надежда”,  Интеракт клуб Варна, Интеракт клуб Варна-Евксиноград и Фондация “Мечта за дете”, организираха образователна кампания, целяща да се даде гласност на превенцията на репродуктивни проблеми, които засягат и много млади хора. Бях проведени много изследвания сред жителите и гостите на град Варна, които имаха възможността да се запознаят с рисковете, свързани с репродуктивното здраве с помощта на полезните

Средствата, които останаха след проведените изследвания, са достатъчни да покрият голяма част от ин витро процедура на една двойка с репродуктивни проблеми и желаем да ги дарим на тези млади прекрасни хора .

Нуждаещите се от такава процедура могат да кандидатстват, като се свържат с Интеракт Клуб Варна на e-mail- interactclubvarna2482@gmail.com.

Необходимо е във вашата кандидатура да засегнете следните точки:

– възраст (препоръчително е да сте до 35- годишна възраст);

– град;

– телефонен номер;

– с какво се занимавате (като хобита и професия);

Също така е важно да споделите към кандидатурата си дали сте ползвали ли процедури от Държавен фонд “Инвитро”.

Печелившата двойка ще бъде изтеглена на 21 ноември и организаторите на кампанията лично ще се свържат с нея.

Инвитро процедурата ще се проведе в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, официален партньор на Фондация „Мечта на дете“.

Очакваме вашите кандидатури!

 

 

ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА, ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА-ЕВКСИНОГРАД И ФОНДАЦИЯ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ СБЪДВАТ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото