ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА И ЕВСИНОВГРАД СБЪДВАТ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Всеки човек в даден момент от живота си желае да създаде семейство,а милиони мъже и жени по света си представят как един ден те ще бъдат родители.
Няма нищо по-смислено и прекрасно от това. За съжаление обаче, много хора не отделят нужното време и внимание да изследват своето репродуктивно здраве, а това може да доведе до проблеми при създаването на семейство.
Интеракт клуб Варна, Интеракт клуб Варна-Евксиноград  на 21 ноември в деня на християнското семейство изтеглиха една двойка, която ще има шанса да си помогне с част от средствата за предстоящата инвитро процедура – това е  Д. Димитрова  от град София .
Със събраните средства на Интеракт клуб Варна – Евсиновград и Интеракт клуб Варна  от коледния  благотворителен базар “Дари коледна надежда” 2019 година сумата, която ще отиде за тях е 3 604 лева.
Да пожелаем късмет на семейството и да сбъднат своята мечта от  първия опит .
А ние да ви разкажем скоро успешния завършек на историята им.
С този проект  взаимно целим да помогнем на много млади български двойки и семейства да се усмихват по-широко всеки ден!
Интеракт е програма на Ротари за младежи, създадена с цел насърчаване на лидерски и личностни качества у млади хора, които чрез извършваната си хуманитарна дейност да бъдат полезни за обществото.
Благодарим от сърце на младите членове, на едни будни младежи, които имат един визионерски поглед за бъдещето на света , за тяхната съпричастност и филантропия към житейските проблеми в България .
От името на Мечта за дете изказваме към тях дълбоко уважение за подкрепата и осъзнатостта  към този толкова голям проблем в страната ни и вярваме,че заедно ни предстоят още много сбъднати проекти в полза  на бъдещето на Децата на България .

 

ИНТЕРАКТ КЛУБ ВАРНА И ЕВСИНОВГРАД СБЪДВАТ МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото