ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА – ЛИЦЕ НА ” РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ “

Тази година лице на кампания “Роди Дете в България” е Вероника Стефанова –  модел, собственик е на верига салони за красота V&A Glamour.
Щастливи сме, и не го казваме просто от любезност, че тя се съгласи да застане зад каузата ни, защото хора като нея са рядкост в днешно време.
Истинско слънце, вдъхващо надежда и вяра в собствените ни способности – това е тя, и вярваме, че с личния си пример ще даде нужната увереност на младите хора, че могат да бъдат успешни хора и добри родители ЕДНОВРЕМЕННО.
Вероника е създател на благотворителната кампания “Анорексия и Булимия – заедно срещу болестта”,чрез която вече осма година успешно лекува момичета, заболели от хранителните разстройства.
Едно от най-големите й постижения е, че през 2017. година печели конкурса „Мис България-Свят“ и става „Мис България“ за най-големия световен конкурс „Мис Свят“ в Китай, в който се състезават първите по красота в света.
По време на конкурса, Вероника представя кампанията си и получава сертификат и предложение за подкрепа в изграждането на специализиран център за лечението на заболелите.
Вероника Стефанова споделя, че се гордее с титлите и наградите, които е спечелила, но най-голямото й постижение се случва на 29 март 2019 г. – денят, в който се ражда нейната невероятна дъщеря Анжела, а в момента младата майка очаква второто чудо в живота си – втората си рожба.
Една млада и крехка дама, която умеe да съwмести младостта с майчинството и работата, и не се страхува, а напротив за нея да си майка и родител не е тежест а благословия, която те мотивира да вървиш напред .
Децата не са тези, които пречат да се развиеш професионалн , а те са мотиватор да вървиш напред и да постигаш много в тяхно име. Тя ще мотивира и ще покаже своя пример на много млади двойки, които не се решават да станат родители а изчакват да направят кариера и да се почувстват финансови независими.
“‘За да живееш истински,трябва да създадеш друг живот,тогава виждайки всяка емоция през очите на малкото ти съвършенно творение ти се чувстваш пълноценен,изживяваш много по-силно всеки един момент и чувстваш безгранична любов всеки един ден. ” – споделя Вероника .
ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА – ЛИЦЕ НА ” РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ “
Към началото