Звездата Нуртен Ерсой долетя от Анталия за специално за “Роди дете в България”

Нуртен Ерсой, една от големите турски изпълнителки дойде в България специално за пролетния бал на фондация „Мечта за дете“. Нейното изпълнение трогна гостите и обра бурни овации на всички присъстващи. Голямата турска звезда бе много щастлива да може да подкрепи каузата на „Мечта за дете“ да се раждат повече деца.

Успешна бизнес дама, любяща майка и изпълнител с вълшебен глас, Нуртен има издадени три успешни албума, които трогват сърцата на всички, които се докоснат до нейното изкуство.

С бляскавото събитие бе поставено официалното начало на второто издaние на националната кампания „Роди дете в България“, по време на което бяха дарени над 21 000 лв. в подкрепа на ежегодната инициатива, която цели да стимулира раждаемостта сред младите двойки в България, както и в полза на двойки с репрoдуктивни проблеми.

Нуртен Ерсой подкрепи още една кауза и пя отново благотворително на четиридневно събитие на Столична община, фондация „Мечта за дете“ и „Мама зона“ по повод денят на детето 1-ви юни. Празнкът за малчуганите бе с боогата програма, музика, танци, игри, театър, забавления и разбира се много подаръци.

Звездата Нуртен Ерсой долетя от Анталия за специално за “Роди дете в България”
Към началото