МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ“ 2021

Горди сме, че Министерство на културата подкрепя националната ни кампания „Роди дете в България“ 2021. Каузата на благотворителната инициатива е да се повиши раждаемостта в България чрез информиране на двойките за важността да обърнат внимание на репродуктивното си здраве навреме.

През месец август ще се реализират 4 благотворителни концерта със звездното участие на легендарната рок група „Спринт“, поп изпълнителката Галя Георгиева, която е едно от лицата на кампанията и изпълнител на химна „Мечта за дете“ и Драго Драганов.

В концертите и в подкрепа на Каузата се присъединяват и емблематичния глас на БГ радио – Атанас Стоянов,  Богдан Томов, Георги Низамов и PR на годината 2020 – звездният Атанас Лазаров. Те ще бъдат специални гости в различните градове, които станаха домакини и част от инициативата.

Събитията се реализират с подкрепата на Министерство на културата – Програма за подкрепа на творчески проекти в областта на сценичните изкуства 2020 г., по проект „БЪДЕЩЕТО НЕ Е ИГРА НА ДОМИНО“ – разпространение на концерт-спектакъл на група „Спринт“ на „Студио Спринт Проджект“ и проект „ЗАКЛИНАНИЕ В ЧЕТИРИ СЕЗОНА – ТУК И СЕГА“, който представя и популяризира музикалният албум „Заклинание в четири сезона“.

 

Очакваме Ви на:

  • 20 август в Бобошево /открита сцена/
  • 28 август в Поморие /НЦ „Просвета 1888“/
  • 29 август в Бургас /Открита сцена „Охлюва/
  • 30 август в Св. Влас /Амфитеатър „Арена“ – Диневи/

 

МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ“ 2021
Към началото