Кои сме ние

Фондация „Мечта за дете“ има за своя мисия да подкрепя и активно да съдейства на двойките  при решаване на проблемите, свързани с репродуктивното им здраве.

Организацията предоставя на всички, интересуващи се от тази така наболяла тема, информация и знания за проблема „безплодие”, неговото лечение и методите за профилактика, повишаване на здравната култура на нуждаещите се от лечение и на обществото като цяло в областта на репродуктивното здраве.

 Ние даваме  гласност на емоционалните и социални проблеми, съпътстващи безплодието и работим по създаване на успешен модел на гражданско въздействие за подпомагане на решаването им. Защото темата не бива да бъде „табу“.

Консултираме семейни и несемейни двойки с репродуктивни проблеми, с цел запознаването им със съвременните методи за лечение и с начините за решаване на емоционалните и социалните им потребности.

fb_img_1564609307798

Инициативни сме и участваме в разработването на проекти и организирането на събития за набиране на средства, които използваме за подпомагане на двойките за извършване на инвитро процедури, изследвания и манипулации, напълно безвъзмездно.  

Ние от „Мечта за дете“ поддържаме контакти с медицински специалисти и с други организации в областта на репродуктивното здраве, с цел оказване на съдействие при подготовката за лечение на нуждаещите се двойки.

Организираме семинари, конференции и други публични мероприятия в областта на репродуктивното здраве, защото информацията е ценен ресурс и всеки трябва да има достъп до него.

До вас сме не само до решаването на проблема с безплодието, но и през целия период на бременността и раждането. Защото вашето щастие е наша кауза.

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Холистична програма "Супер БЕБЕ"

Програма за повишаване фертилитета и подготовка за бременност “Супер БЕБЕ” е единствената по рода си онлайн холистична програма в България!

Продължителността на програмата е 12 седмици, през които всеки записал се получава цялата необходима информация за начините на повишаване на фертилитета си – не само физически, но и психически.

РЕЗУЛТАТИТЕ

За краткия период на своята работа (по-малко от две години) сме направили около 25 събития, със събраните средства от които успяхме да помогнем на няколко двойки с репродуктивни проблеми финансово и морално. Щастливи сме, че до момента двойките, на които сме помогнали, са над 70, а вече осем бебета сбъднаха мечтата на своите родители за рожба!

Всичко това ни вдъхновява! Защото всеки нов живот е ценен и важен, именно там се крие смисълът на съществуването ни.

0

Щастливи семейства

0

Прекрасни деца

0

Бебчета на път

Кампания
„Мечта за дете“

Помогнете на едно жадувано дете да дойде на бял свят!

Ние сме Фондация „Мечта за дете“ и нашата мисия е да сбъдваме доброто и с Вашата подкрепа помагаме да се осъществяват мечтите на много семейства, които жадуват за своя рожба.

 

Дарете живот!

______________2

Дневник на моята бременност

Емоционалното ни издание „Дневник на моята бременност“ е уютно място, което ще съхрани най-прекрасните ви спомени от периодите на бременността, трепетното очакване на малкото ви съкровище, раждането и първите дни и месеци на мъничето. Изданието е факт с подкрепата на болница Токуда, а средствата от продажбата му са изцяло в подкрепа на двойките за извършване на инвитро процедури.

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Към началото