logomechtazadete512-150x150

Чудото, наречено живот

Аз съм от специалните жени, жени с репродуктивни проблеми… От жените, за които Мечтата за дете дълго се носи в сърцето… Написах тази книга със сърцето си за ЖЕНИТЕ, които вървим по този път, за нашата всеотдайност, решителност и готовност да направим всичко в името на новия живот. В годините много пъти съм се питала „Защо аз? Защо на мен?“…но отговор не намирах.. В тази книга се опитвам да дам отговори на тези въпроси и да споделя изпитани техники за успех и сбъдване на мечти. 

Искам чрез моя скромен житейски опит да вдъхвам надежда и вяра, че това е само Път към сбъдването на най-съкровената мечта, мечтата да имаш ДЕЦА. Вярвам, че с надежда, силна вяра и ежедневна упоритост всяко желание се сбъдва! Превърнете живота си като магнит за всичко, за което мечтаете и се наслаждавайте на постиг-натото… Животът е дар и трябва да се изживее с любов, вяра и благодарност…


СРЕДСТВАТА, ПОЛУЧЕНИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТАЗИ КНИГА ОТИВА ЗА ФОНДАЦИЯТА, ЗА ПОДКРЕПА НА ДВОЙКИ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ.
Начин на доставка:
Доставка до офис на ЕконтДоставка до офис на СпидиДоставка до адрес


Кампания
„Мечта за дете“

Помогнете на едно жадувано дете да дойде на бял свят!

Ние сме Фондация „Мечта за дете“ и нашата мисия е да сбъдваме доброто и с Вашата подкрепа помагаме да се осъществяват мечтите на много семейства, които жадуват за своя рожба.

 

Дарете живот!

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Книга “Моята Сбъдната Мечта”
Към началото