logomechtazadete512-150x150

Дневник на моята бременност

Емоционалното ни издание „Дневник на моята бременност“ е уютно място, което ще съхрани най-прекрасните ви спомени от периодите на бременността, трепетното очакване на малкото ви съкровище, раждането и първите дни и месеци на мъничето. Изданието е факт с подкрепата на болница Токуда, а средствата от продажбата му са изцяло в подкрепа на двойките за извършване на инвитро процедури.

От месец септември „Дневник на моята бременност“ е вече на книжния пазар. Книжката е създадена по идея на Ивелина Рускова. Нейни автори са Ивелина Рускова, Елена Терзиева (нутриционист) и д-р Зорка Угринова (хомеопат). Издаването е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитро процедури на двойки, които мечтаят да станат родители.

Книгата съдържа въпроси и информация, свързани с бременността. През различните гестационни седмици жената може да отбелязва в Дневника своите емоции, усещания и симптоми, свързани със състоянието ѝ, да запази снимките от ултразвуковите изследвания, да отбелязва данните от женските си консултации и др.

 

 

 

Цена на ДНЕВНИК НА МОЯТА БРЕМЕННОСТ: 18 лв.
Начин на доставка:
Доставка до офис на ЕконтДоставка до офис на СпидиДоставка до адрес


Кампания
„Мечта за дете“

Помогнете на едно жадувано дете да дойде на бял свят!

Ние сме Фондация „Мечта за дете“ и нашата мисия е да сбъдваме доброто и с Вашата подкрепа помагаме да се осъществяват мечтите на много семейства, които жадуват за своя рожба.

 

Дарете живот!

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Дневник на моята бременност
Към началото