logomechtazadete512-150x150

Дневник на моята бременност

Емоционалното ни издание „Дневник на моята бременност“ е уютно място, което ще съхрани най-прекрасните ви спомени от периодите на бременността, трепетното очакване на малкото ви съкровище, раждането и първите дни и месеци на мъничето. Изданието е факт с подкрепата на болница Токуда, а средствата от продажбата му са изцяло в подкрепа на двойките за извършване на инвитро процедури.

От месец септември „Дневник на моята бременност“ е вече на книжния пазар. Книжката е създадена по идея на Ивелина Рускова. Нейни автори са Ивелина Рускова, Елена Терзиева (нутриционист) и д-р Зорка Угринова (хомеопат). Издаването е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитро процедури на двойки, които мечтаят да станат родители.

Книгата съдържа въпроси и информация, свързани с бременността. През различните гестационни седмици жената може да отбелязва в Дневника своите емоции, усещания и симптоми, свързани със състоянието ѝ, да запази снимките от ултразвуковите изследвания, да отбелязва данните от женските си консултации и др.

 

 

 

Цена на ДНЕВНИК НА МОЯТА БРЕМЕННОСТ: 18 лв.
Начин на доставка:
Доставка до офис на ЕконтДоставка до офис на СпидиДоставка до адресКампания
„Мечта за дете“

Помогнете на едно жадувано дете да дойде на бял свят!

Ние сме Фондация „Мечта за дете“ и нашата мисия е да сбъдваме доброто и с Вашата подкрепа помагаме да се осъществяват мечтите на много семейства, които жадуват за своя рожба.

 

Дарете живот!

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Дневник на моята бременност
Към началото