Привет от бебе Йоана 

Искам да изкажа огромни благодарности от нашето семейство за прекрасните подаръци! 
Вчерашния ден беше много емоционален, изпълнен с усмивки и веселба за нас родителите и нашите малки слънца! Благодарим ви за всичко от сърце! Вие организаторите и всички  спонсори  бяхте много позитивни, усмихнати и допринесохте много за емоцията, която се виждаше в лицата на всички присъстващи! Страхотни хора сте, заредени с толкова положителна енергия, която дарявате от сърце на всички около вас! За мен е удоволствие, че имахме честта да присъстваме, и да бъдем избрани за кампанията ” Роди дете в България ”. Жалко е, че държавата не мисли за нашите деца, но е щастие, че има хора като вас 💗 
С най – добри пожелания за много нови успехи! 
Бъдете здрави и благословени

Кампания „Роди дете в България“

Кампания „Роди дете в България“ има за цел да мотивира, да насърчи и покаже на  младите двойки, че могат да бъдат  едновременно родители, да градят кариера и да отгледат децата си, без едното да пречи на другото.

През 2019 година стартира национално турне „Роди дете в България“ в 12 града, по време на което се дава гласност на проблемите, свързани с репродуктивното здраве и защо е важно навреме да потърсим помощ от специалист.

Изпрати SMS на 17 777 с текст - DMS DETE

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Привет от бебе Йоана
Към началото