Кампания „Роди дете в България“ 2019

Има ли нещо по-прекрасно от това да дадеш живот? Да посрещнеш чудото на живота и да го държиш в ръцете си? Това чувство трябва да бъде изпитано от всяка жена!

Фондация „Мечта за дете“  има за своя мисия да подкрепя и активно да съдейства на двойките  при решаване на проблемите, свързани с репродуктивното им здраве.

Организацията предоставя на всички, интересуващи се от тази така наболяла тема, информация и знания за проблема „безплодие”, неговото лечение и методите за профилактика, повишаване на здравната култура на нуждаещите се от лечение и на обществото като цяло в областта на репродуктивното здраве.

Именно на последното е посветена национална кампания „Роди дете в България“, която фондацията организира. Тази кампания има за цел да мотивира, да насърчи и покаже на  младите двойки, че могат да бъдат  едновременно родители, да градят кариера и да отгледат децата си, без едното да пречи на другото.

През 2019 година стартира национално турне „Роди дете в България“ в 12 града, по време на което се дава гласност на проблемите, свързани с репродуктивното здраве и защо е важно навреме да потърсим помощ от специалист.

 

Първото издание на кампанията пожъна голям успех. Много млади двойки от цяла България се включиха и регистрираха бременност за изминалата една година, а двадесет от тях, изтеглени на случаен принцип, получиха големи пакети с подаръци за първите месеци от отглеждане на детето – ваучери за безплатни прегледи и изследвания на бебетата в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, пелени, козметика, колички, столчета за кола, пюрета, адаптирани млека, дрехи, кенгуру и още много други. Кампанията бе подкрепена от много популярни и обичани лица като Йоана Драгнева, Гергана Николаева, Наско от Бг Радио, Васко Мавриков и „Евроком“, трио „Елеганс“ и много други.

Сцената и прилежащото й пространство в „България МОЛ“ се оказаха тесни да съберат партньори, дарители, известни лица, участници в кампанията, цели семейства и приятели на фондация „Мечта за дете“. Можем да кажем само едно: Благодарим!

Благодарим за доверието, за подкрепата, за това, че ни показахте как младите хора в България имат нужда от малко подкрепа, за да осъзнаят какво наистина е ценно в живота. Върнахте ни вярата в бъдещето на страната ни. Върнахте ни надеждата. Ето защо ще продължим каузата си. Защото сълзите в очите на двойките, на които помагаме да се сдобият със собствена рожба, докосват сърцата ни.

И през тази година кампания „Роди дете в България“ насочи усилията си към информиране на младите хора за начините на профилактика и грижа за репродуктивното им здраве, за биологичния ни часовник и как с всеки негов удар шансовете ни за зачеване намаляват. Ще броим с трепет регистрираните в кампанията бременности и с вълнение ще раздадем още пакети с подаръци, благодарение на всички дарители с големи сърца.

Съвсем скоро ще споделим информация за официалния старт на кампания „Роди дете в България 2020“, очаквайте изненади!

Кампания „Роди дете в България“

Кампания „Роди дете в България“ има за цел да мотивира, да насърчи и покаже на  младите двойки, че могат да бъдат  едновременно родители, да градят кариера и да отгледат децата си, без едното да пречи на другото.

През 2019 година стартира национално турне „Роди дете в България“ в 12 града, по време на което се дава гласност на проблемите, свързани с репродуктивното здраве и защо е важно навреме да потърсим помощ от специалист.

Изпрати SMS на 17 777 с текст - DMS DETE

НАШИТЕ КАМПАНИИ И ПРОЕКТИ

Кампания 2019 приключи повече от успешно, а как ще започне 2020
Към началото