Песента  на фондация  „Мечта за дете“ вече е сред борещите се за победа в Годишните музикални награди на БГ РАДИО 2020!

Изпълнител на песента е певицата Галя Георгиева, която вече се е сблъскала със сериозен репродуктивен проблем. Оказало се е, че е с изчерпан яйчников запас: “ За радост с много упоритост, смелост, воля и добри медицински специалисти, живота ми вече е напълно променен от две прекрасни деца.“
Сега тя моли всички да подкрепят песента и каузата : „ Аз и екипът се радваме, че работата ни е оценена! Гласувайте за песента и станете част от нашата благородна кауза! Децата са нашето бъдеще! Заедно сме по-силни от всякакви пречки, проблеми и неволи!“
Галя е и сред инициаторите за провеждане на Информационна кампания в подкрепа на жените с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник“.  Кампанията получава подкрепата и на Столична община в лицето на заместник – кмета Албена Атанасова.
Целта е установяване на яйчниковия  резерв в по-ранна възраст и информация за репродуктивните им възможности.  Тя насърчава жените на възраст между 25 и 35 години да се изследват, за да разберат какъв е репродуктивният им статус и да вземат адекватни мерки. Процедурата отнема само няколко минути.
Песента  е и химн на Фондация “Мечта за дете”, подкрепяща двойки, борещи се със стерилитета. Емоционалният й текст е дело на председателят й – Ивелина Рускова. Музиката и аранжимента са дело на Пейо Пеев от група „Спринт“. Крисия, DJ Тишо Тишо и децата от школата по вокално майсторство “Мюзик бокс“. Песента е достъпна и за хората с увреден слух благодарение на група „ЖестиМ“.
Галя Георгиева се надява музиката й да „бъде посланик на доброто, да докосне вашите сърца и стигне до повече български семейства, на които да вдъхне надежда“.

Ивелина Рускова иска с текста на песента да вдъхне вяра, надежда на всички двойки да вярват силно в мечтите си и да не се отказват, мечтите се сбъдват, както и нейната мечта е станала реалност с прекрасните близначки , които съдбата я дарява .

Гласувайте за мечтата !

Сбъднете мечта !

автор Мария Антонова

сайт myfamily.bg

 

ПЕСЕН МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото