ДНЕВНИК НА МОЯТА БРЕМЕННОСТ ПОМАГА НА ДВОЙКИТЕ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ

Да си бременна, е велико състояние, нещо, което не се случва на всеки и не се случва по много пъти в живота ни.
Бременността понякога не настъпва веднага, когато пожелаем, а се налага да чакаме с години. При други пък идва бързо, ненадейно и непланирано.
Без значение как е настъпило зачатието, важното е, че ще ставаш майка.
Това е неописуемо чувство и голяма радост.Ако една жена е подготвена за това и чака с нетърпение бременността, това е истинско щастие и чудо.

Дневника на моята Бременост бе създаден с подкрепата на болница Токуда, като средствата от продажбата на дневника ще бъдат дарени за двойки с репродуктивни проблеми в България!

Събраната сума до момента е 2 100 лева, която ще бъде използвана и дарена на две двойки  в подкрепата им по пътя за сбъдването на мечтата им.

На  1 юни деня на Детето не случайно сме избрали тази дата за да изберем двете двойки, които ще бъдат изтеглени от дете, което ще им донесе късмет и ще ги благослови по пътя  към Мечтата им за Дете !

Нека двойките , които имат нужда от подкрепа да пишат до имейла на фондация Мечта за Дете и да предоставят своята лична история до момента : mechtazadete@abv.bg

Избраните двойки ще имат възможност да използват сумата си за инвитро процедурата си при доктор Райков в болница Acibadem CityClinic болница Токуда .

Искаме заедно да сбъднем мечтите Ви.

Вярвайте в мечтите си !

 

екипа на фондация Мечта за Дете

 

 

ДНЕВНИК НА МОЯТА БРЕМЕННОСТ ПОМАГА НА ДВОЙКИТЕ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ
Към началото