БЛАГОТВОРИТЕЛЕН РОЖДЕН ДЕН СБЪДВА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Блготворителният  рожден ден на Ивелина Рускова събра на едно място  близки, приятели и съмишленици на каузата на фондацията Мечта за Дете , да се помага и да се раждат желани и бленувани деца.

Основателката на фондацията Ивелина  Рускова е минала по този  не лек и болезнен път, докато сбъдне своята най- съкровена мечта,  и именно поради това е решила  да продължи мисията на жените с репродуктивни проблеми в страната ни , като им помага по един или друг начин да сбъдват мечтите си за деца.

Тя събра свои приятели в прекрасния ресторант Тюркоаз в столицата  по случай своя рожден ден, като помоли с покана да не й се подаряват подаръци и цветя, а да се събере сума в полза на едно семейство с репродуктивни проблеми .

Това семейство беше на младата фотографка Ваня Христова, която  в последните две години помага на фондацията непрекъснато и безвъзмездно,  чрез своите самостоятелни изложби и   отразяване на всички събития на фондацията в цялата страна. До преди две седмици семейството не знаеше, че й те имат свой здравословен  репродуктивен проблем, но съдбата не случайно е събрала двойката с фондацията.

Пожелаваме на младото семейство да сбъдне своята мечта, да вярва в мечта си, да не се отказва и да не губи надежда. Ние вярваме, че скоро ще получим най – прекрасната новина за още едно семейство, което се обича и иска свое дете.

Вярваме, че мечтите се сбъдват, когато всички даваме частица от себе си за някой друг !

Благодарим на всички, които бяха част от едно вълшебство наречено МЕЧТА ЗА ДЕТЕ !

С БОЖИЯТА ПОМОЩ И БЛАГОСЛОВИЯ  ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА МЕЧТАТА ИМ  ЗА ДЕТЕ !

ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА МЕЧТАЕЩИ ЗА СВОИ ДЕЦА !

ДА БЪДЕ !

 

 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН РОЖДЕН ДЕН СБЪДВА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото