КАК ЗА МЕЧТАТА ЗА ДЕТЕ НЯМА ВРЕМЕ И ГОДИНИ

Мечтата за Дете си остава такава независимо от това дали си на 20, 30, 40 или на 50 години.

Да желаеш да станеш майка и да изпиташ най – великото нещо на света за него няма  време и години. Въпроса е дали желаеш да станеш Майка !

Всяка жена има мисия в живота да роди и да създаде поколение, но поради различни обстоятелства в живота не на всяка от нас той  протича по план график и по желание . Едни жени стават майки на 18, други на 25 или 30, на 42 или 50години. Не е само въпрос на избор а на много отделни малки неща, които определят съдбата ни.

Но ако не си успяла да станеш майка все още не се отчайвай и не падай духом, всеки има своя път в живота и своя съдба, и колкото да искаш  сега  запази търпение и вяра и продължи, мечтай и дерзай !

Фондация Мечта за дете всеки ден вижда различни съдби, различни и пъстри истории , от по – сложни и по – трудни , до много щастливи и успешни. Но за всичко си има време, определено място и определен човек , който да срещнеш в живота си за да ти се сбъдне мечтата.

Вярвайте мили момичетата ! Искайте !Молете се !

Ще ви разкажем историята на Пенка, жена мечтала да стане майка цял живот, да мислила си е, че  никога няма сигурно да сбъдне най – святото нещо в живота си , плакала е може би, страдала е ,че няма да остави  следа след себе си , че няма да чуе заветната дума Мама.

Но уви съдбата е решила друго и тя даже не знаела за този план на Вселената , но ето че на 51 година тя стана майка на една прекрасна госпожица Деница , едно ангелче, което дойде след дълго чакане и много надежда и една голяма Мечта за дете  .

Какво е да си майка на 30 или на 50 ?

Няма разлика ти си Майка, мислиш, тревожиш се, не спиш , трепериш от първия момент в който си рабрала , че си бременна. Майката си остава винаги майка, грижовна, мила, нежна и добра , строга и помагаща ти,  подкрепяща те в хубаво и лопо , Тя е най -важния и първия  човек в живота на всеки един от нас.

Така ,че няма никакво значение на колко ще родиш , на колко ставаш  МАЙКА!

Призив към всички момичета , не се отчайвате, но търсете различни начини за да сбъднете мечтата си . Сега медицината е толкова иновативна и модерна и дава толкова различни възможности за лечение и процедури за да станете майки .

Вярвайте в мечтата си ! Мечтите се сбъдват и на 50 години и на 20 !

КАК ЗА МЕЧТАТА ЗА ДЕТЕ НЯМА ВРЕМЕ И ГОДИНИ
Към началото