ПРОВЕДЕ СЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНОТО „КУЛИНАРНО ШОУ СБЪДВА МЕЧТА“

Шеф Севда Димитрова, победител в Master Chef България и Фондация „Мечта за дете“, с подкрепата на Wonderland Agency организираха благотворително КУЛИНАРНО ШОУ СБЪДВА МЕЧТА в полза на двойки с репродуктивни проблеми.

Гостите се насладиха на приказна вечер и имаха възможност да усетят храната като емоция и изкуство. Шеф Севда Димитрова зарадва всички присъстващи като направи демонстрация на голямото й майсторство в създаването на гурме храната.

Голямата изненада на вечерта беше поднесена от Ивелина Рускова, председател на Фондация „Мечта за дете“, която трогна до сълзи Шеф Димитрова като обяви, че събраните средства ще бъдат дарени за сбъдването на нейната мечта. Фондацията подкрепя и активно съдейства на двойките при решаване на проблемите им с репродуктивното им здраве. С помощта на благотворителната й дейност са родени 16 дечица и още няколко са на път.

Събитието се проведе в ресторант Ahora by Sevda Dimitrova, истински вълшебен оазис на гурме кухнята. Името на заведението означава „сега“ (от испански) и символизира, че в ресторант „Аора“ се създават много прекрасни спомени тук и сега. Храната презентира авторска кухня, като менюто е изцяло създадено от шеф Севда Димитрова.

ПРОВЕДЕ СЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНОТО „КУЛИНАРНО ШОУ СБЪДВА МЕЧТА“
Към началото