ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА СБЪДВА МЕЧТА

Екатерина Лашова, един от най-известните български дизайнери на на керамични съдове, за пореден път подкрепя каузата на Фондация „Мечта за дете“. Тя ще се включи в благотворителната вечеря, организирана от шеф Андре Токев и Фондация „Мечта за дете“, с подкрепата на Wonderland Agency, която ще се състои на 06 октомври от 19:30 ч. в ресторант ANDRé.

Екатерина Лашова неуморно, с много любов, неизчерпаема фантазия и усет към формата и красивото създава на ръка уникални чаши и други предмети от порцелан.

Франция, Италия и България живеят в сърцето на собственичката на арт студио, което носи нейното име „Екатерина Лашова“. Франция, където среща своя най-голям учител в майсторлъка да извайваш красота и да даряваш на хората късче от страстта си, Италия, където намира вдъхновение в перфектните проявления на красотата, и България, където се намират корените ѝ

Заповядайте на благотворителната гурме вечеря и ще имате възможността да се сдобиете с шедьовър на изкуството. Закупувайки магичниите й произведения ще помогнете за сбъдването на една Мечта за Дете!

За информация и за закупуване на куверти:

088 893 1151 – ANDRé

Местата са ограничени!

ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА СБЪДВА МЕЧТА
Към началото