ШЕФ ТОКЕВ СБЪДВА МЕЧТИ

Шеф Андре Токев, един от най-големите виртуози на кулинарното изкуство в България и Фондация „Мечта за дете“, с подкрепата на Wonderland Agency организираха благотворителна вечеря в полза на двойки с репродуктивни проблеми.

За пореден път един от най-известните кулинарни майстори в България подава ръка в името на новия живот, в подкрепа на двойките, които се борят да сбъднат своята мечта за дете. Събитието се проведе в ресторант ANDRé, където гостите се насладиха на едно истинско гурме вълшебство, сътворено от ръцете на шеф Андре Токев. Също така семейство Токеви дариха и луксозни шеф престилки, които бяха разиграни на търг.

Благотворителната кауза имаше огромен успех и беше събрана сумата от 7 644 лв, от които 2 265 лв от куверти, 4 400 лв от търг и 979 лв от продажба на дизайнерски керамични чаши. Фондация „Мечта за дете“ ще предостави събраните средства на две двойки с репродуктивни проблеми за прегледи, изследвания и ин- витро процедури.

Екатерина Лашова, един от най-известните български дизайнери на на керамични съдове още веднъж подкрепи каузата като предостави безвъзмездно своите дизайнерски чаши.

Друг благодетел на Фондацията за пореден път бе иконописецът Тошко Вачев, който дари икона, която бе продадена на търг. Вили Костова Живопис отново помогна на благотворителната кампания като предостави картина, за която гостите наддаваха в търга.

Ивелина Рускова, Председател на Фондация „Мечта за дете“, благодари от сърце на всички прекрасни хора, които дариха частица от сърцето си и помогнаха на двойките, които се борят за своята рожба.

 

ШЕФ ТОКЕВ СБЪДВА МЕЧТИ
Към началото