СТЕК И ВИНО И ПРИЯТЕЛИ ЗАЕДНО ЗА ЕДНА МЕЧТА

Вярваме в максимата, че всичко започва с една Мечта… и после идва Борбата ….. и Надеждата, че в края на пътя е щастието…

Имаме удоволствието да ви поканим на благотворителната вечеря – „СТЕК и ВИНО и приятели заедно за една Мечта“, която организираме в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. Вечерята ще се проведе на 12 ноември 2020 г., четвъртък, в ресторант „СТЕК и ВИНО“ от 19.30 ч. Предвиден е куверт на стойност 100 лв. като 50% от тази сума е за каузата. Двойката, на която ще се помогне, ще присъства в ресторанта и ще получи своята награда същата вечер. Организатор и домакин на събитието е ресторант „СТЕК и ВИНО“, съвместно с Фондация “Мечта за Дете”, с председател г-жа Ивелина Рускова.

Каузата ни е подкрепена от г-жа Илияна Раева, патрон на събитието. Подкрепа получаваме и от Бизнес Лейди Клуб “Exclusive” в лицето на неговия председател г-жа Мила Захариева, както и KATARZYNA ESTATE. До нас застават г-жа Ирина Папазова и националният конкурс Miss Bulgaria. Водещ на вечерта ще бъде Ивелина Рускова, основател на фондация Мечта за Дете. Ще има специално представяне и изказване на някои от присъстващите – г-жа Илияна Раева (Председател на Българска федерация художествена гимнастика – Официална страница), г-жа Мила Захариева (Бизнес Лейди Клуб “Exclusive), Стефани и Маргарита Христови (собственички на ресторант „Стек и Вино“). Кулинарният експерт Шеф Елена Петрелийска ще говори за връзката на храната и здравето. Във вечерта ще вземат участие и деца-таланти.

Знаем, че само заедно сме силни и само заедно можем да помогнем на една мечта да се случи. Заповядайте на вечеря с кауза в ресторант СТЕК и ВИНО на 12 ноември 2020 г., четвъртък.

СТЕК И ВИНО И ПРИЯТЕЛИ ЗАЕДНО ЗА ЕДНА МЕЧТА
Към началото