ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА ДАРИ ЗА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Екатерина Лашова, един от най-известните български дизайнери на керамични съдове, направи голямо дарение за каузата на фондация „Мечта за дете“. Тя предостави на фондацията безвъзмездно ръчно изработени чаши-уникати на стойност 2 573 лв. Нейните магнетични производения ще бъдат продавани на предстоящите благотворителни събития в полза на двойки с репродуктивни проблеми. Събраните средства ще бъдат дарявани за сбъдването на поне една Мечта за дете.

Екатерина Лашова създадава своите творения с много фантазия и отношение към детайла. Различни по форма, смисъл и съдържане, за мен те са символ на любовта към символиката, красивото и елегантния дизайн.

Франция, Италия и България живеят в сърцето на собственичката на арт студио, което носи нейното име „Екатерина Лашова“. Франция, където среща своя най-голям учител в майсторлъка да извайваш красота и да даряваш на хората късче от страстта си, Италия, където намира вдъхновение в перфектните проявления на красотата, и България, където се намират корените ѝ.

Можете да намерите нейните магични уникати от порцелан тук: https://www.facebook.com/elachova/

Най-хубавото е, че ако имате специален повод или нужда от уникален подарък, може да сте сигурни, че сте попаднали на точното място и ще получите това, което сте очаквали, дори и много повече!

 

ЕКАТЕРИНА ЛАШОВА ДАРИ ЗА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото