ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА, КОЯТО ВДЪХНОВЯВА ДВОЙКИТЕ ДА ИМАТ СВОЕ ДЕТЕ

Благодарим на Вероника Стефанова, която прие присърце свещенната мисия на кампанията „Роди дете в България“ и чрез своя личен пример подкрепя и стимулира все повече млади хора да имат своя рожба.

Кралицата на красотата е лице на второто издание на инициативата, чиято кауза е да се повиши раждаемостта в България чрез информиране на двойките за важността да обърнат внимание на репродуктивното си здраве навреме.

Вероника е бременна с втората си рожба в 9 месец, но тя неспирно работи за каузата да се раждат повече деца в България, защото за нея е голяма чест и отговорност да даде личен пример на младите хора.  Тя присъства на бляскавото събитие, с което бе поставено официалното начало на второто издaние на националната кампания „Роди дете в България“, по време на което бяха дарени над 21 000 лв. в полза на двойки с репрoдуктивни проблеми. Пролетният бал под наслов „Роди дете в България“ събра над 100 гости в Grand hotel MILLENNIUM, обединени от каузата на фондация „Мечта за Дете“, „МамаЗона“ и „Супер БЕБЕ“.

Вероника Стефанова е жената, като която мечтаят да пораснат много малки момичета. През 2017 година печели престижната титла„Мис България-Свят“ и става „Мис България“ за най-големия световен конкурс „Мис Свят“ в Китай,  в който се състезават първите по красота в света. Също така е и успешна бизнес дама,  собственик е на верига салони за красота V&A Glamour.

Изящната красота на Вероника върви за ръка с огромно и любящо сърце. Тя е създател на благотворителната кампания “Анорексия и Булимия – заедно срещу болестта”, чрез която вече осма година успешно лекува момичета, заболели от хранителните разстройства.

Тя се гордее, че най-голямото й постожение е да бъде майка. Благославя денят, в който се ражда дъщеричката й Анджелика, очаква второто чудо в живота си и вече мечтае за трета рожба.

“За да живееш истински,трябва да създадеш друг живот, тогава виждайки всяка емоция през очите на малкото ти съвършенно творение, ти се чувстваш пълноценен, изживяваш много по-силно всеки един момент и чувстваш безгранична любов всеки един ден. ” – споделя Вероника.

Благодарим ти Вероника!

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА, КОЯТО ВДЪХНОВЯВА ДВОЙКИТЕ ДА ИМАТ СВОЕ ДЕТЕ
Към началото