ВИЛИ КОСТОВА ДАРИ 12 000 ЛВ ЧРЕЗ СВОИТЕ КАРТИНИ ЗА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Вили Костова Живопис за пореден път подпомогна благотворителна инициатива на фондация „Мечта за дете“ и получи почетен приз от Ивелина Рускова, председател на фондацията за своята голяма подкрепа. Тя дари за пролетния бал „Роди дете в България“ 3 картини, които бяха откупени на обща стойност от 12 000 лв. Събраната сума ще бъде дарена на двойки с репродуктивни проблеми, както и в подкрепа на ежегодната национална кампания „Роди дете в България“.

Безкрайни благодарности към Вили Костова и поклон пред голямото й сърце, което тупти, за да помага и дарява любов. Тя е светъл пример за подражание и стимулира все повече хора да застават зад благотворителни каузи и да помагат на нуждаещите се.

Вили Костова Живопис неизменно подкрепя всяка кампания на „Мечта за дете“, която помага да се раждат все повече деца в България. Картините, които дарява вдъхват живот и уют на всяка стая, която красят.

Вили Костова е завършила в Националната хуманитарна гимназия в Благоевград със специалност „Изобразително изкуство“. Завършва висше образование във финансовата сфера и много години работи в Националния осигурителен институт в Благоевград, но обичта към изкуството я връща отново към рисуването.

Нейните производения на изкуството можете да намеритe тук: http://viliart.com

ВИЛИ КОСТОВА ДАРИ 12 000 ЛВ ЧРЕЗ СВОИТЕ КАРТИНИ ЗА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото