Д-Р ПЕТРА МАКЕДОНОВА ПОЛУЧИ СПЕЦИАЛНО ОТЛИЧИЕ ОТ ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“

Д-р Петра Македонова бе отличена с почетен приз на пролетния бал на фондация „Мечта за дете“, официалното събитие, с което бе поставено началото на второто издание на националната кампания „Роди дете в България“, която цели да мотивира младите двойки да обърнат внимание на репродуктивното си здраве и да не отлагат твърде дълго решението да станат родители.

Тя получи награда за работата си като един от най-добрите репродуктивни специалисит и борбата ѝ да се родят повече деца в България. Д-р Македонова е високо ценана от своите пациенти, които с благодарност изказват свооята любов към нея за помощта й да станат родители.

През тази година тя участва в съвместна инициатива на Адела Фертилити Клиник и фондация „Мечта за Дете“,  информационен портал „Мама Зона“ и „Супер Бебе“, чиято цел бе да подпомогне повече жени в борбата им за успешно забременяване. Д-р Петра Македонова проведе безплатни консултации и безплатно изследване на Антимюлеров хормон. В кампанията се включиха 30 жени, които имат репродуктивни проблеми и досега не са успели да сбъднат мечтата си по естествен път.

Д-р Петра Македонова е специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция. Завършва Медицински университет – София. През 2010 г. придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. Специализирала е по проблемите на стерилитета и методите за асистирана репродукция в Израел, Италия и Германия. Обучавана е в трансвагинална лапароскопия и операции в репродуктивната медицина в Льовен, Белгия. Има специализация по репродуктивна ендокринология и инфертилитет в Acacio Fertility Center в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ.

 

 

Д-Р ПЕТРА МАКЕДОНОВА ПОЛУЧИ СПЕЦИАЛНО ОТЛИЧИЕ ОТ ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“
Към началото