ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“ И „МАМА ЗОНА“ ОРГАНИЗИРАХА ВЪЛШЕБЕН ДЕТСКИ ПРАЗНИК ЗАЕДНО СЪС СТОЛИЧНА ОБЩИНА

Фондация „Мечта за дете“ и „Мама зона“ бяха партньор на Столична община, дирекция „Социални дейности“ в провеждането на Вълшебен детски празник по повод Денят на детето, 1-ви юни.

Малчуганите и техните родители се радваха на разнообразна забавна програма, с която да отпразнуват вълшебството на своето детство. Имаше много игри, танци, весела музика, забавления и подаръци.

По време на събитието се изнесоха представления от Детски театър „Веселите зъбки“ с подкрепата на Bilka Collection, с водещ Цецо от „Семейни войни“. „Веселите зъбки“ е кауза на Bilka за красиви детски усмивки!  Всяка година българският бранд прави турнета по детските градини, читалища, училища и площади из цялата страна и популяризира каузата. Така с весели игри, децата научават как да си мият зъбите и защо е важно да го правят!

Проведе се конкурс за рисуване на тема „Нарисувай Пепа Пиг“, в който се включиха включиха голям брой ентусиазирани малчугани, а три от творбите бяха наградени лично от любимото прасе Пепа и Vitabiotics Bulgaria. Семействата имаха възможост да се снимат, за да запечатат емоциите от събитието и незабравимата среща с любимото на всички дечица вълшебно прасе.

Присъстващите бяха зарадвани и с подаръци от Здраве и Sensimo.

ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“ И „МАМА ЗОНА“ ОРГАНИЗИРАХА ВЪЛШЕБЕН ДЕТСКИ ПРАЗНИК ЗАЕДНО СЪС СТОЛИЧНА ОБЩИНА
Към началото