ИВЕЛИНА РУСКОВА ДАРИ СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ОТ СВОЯ РОЖДЕН ДЕН ЗА КАУЗАТА НА ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“

Ивелина Рускова, председател и основател на фондация „Мечта за дете“  за трета поредна година отпразнува рожден ден в полза на каузата, на която е посветила сърцето и душата си. Тя събра своите близки и приятели в ресторант Тюркоаз, за да отбележи празника си и за да помогне на семейства с репродуктивни проблеми, които бленуват за своя рожба.

Традиционно тя помоли да не й се подаряват подаръци и цветя, а да се събере сума, която да бъде предоставена на нуждаещите се. Събраните средства са на стойност 4 670 лв. и ще бъдат дарени за каузата.

Самата тя е минала по труден и болезен път, преди да сбъдне най-голямата си съкровена мечта да има своя рожба. Това вдъхновява Ивелина Рускова да предава щастието и на други хора и тя приема като своя мисия да помага на двойки с репродуктивни проблеми да сбъдват мечтите си за деца. До нея неотлъчно е любящият й съпруг Недялко Русков, който е подкрепя във всяко едно начинание.

Съдбата ги дарява с две великолепни принцеси Ивон и Никол, които днес празнуват 11-тия си рожден ден. Нека бъдат здрави и орисани на щастлив и благословен живот!

ИВЕЛИНА РУСКОВА ДАРИ СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ОТ СВОЯ РОЖДЕН ДЕН ЗА КАУЗАТА НА ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“
Към началото