ТАНЯ КИТИК ПОДКРЕПИ НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ

Таня Китик, юрист на Народно събрание на Република България и бизнес дама подкрепи ежегодната национална инициатива „Роди дете в България“. Дамата с голямо сърце дари 20 столчета за кола, които ще зарадват 20 млади двойки и родители, включили се в кампанията.

Таня Китик е сътрудник към Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове към Народно събрание на Република България, ресор “Програма за развитие на селските райони 2014-2020 година”. Бизнес дамата е и прoизвoдитeл нa лимитирaни ceрии винa и aлкoхoлни нaпитки, както и нa бългaрcкoтo винo c дoбaвeни 23-кaрaтoви злaтни чacтици CARDINAL GOLD WINE..

Таня Китик печели и приз от  годишните награди за бизнес постижения. Тя е носител на престижна награда „Миcиc Дaмa нa гoдинaтa“ 2021.

Инициативата „Роди дете в България“ помога на младите двойки да добият повече увереност и да не отлагат твърде дълго решението да станат родители. През тази година стартира второто издание на националната кампания ,чиято кауза е да се повиши раждаемостта в България чрез информиране на двойките за важността да обърнат внимание на репродуктивното си здраве навреме.

ТАНЯ КИТИК ПОДКРЕПИ НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ
Към началото