НЕОТРАЗИМАТА ТЕДИ КАЦАРОВА ИЗГРЯ НА СЦЕНАТА НА КОНЦЕРТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ“

Теди Кацарова, голямата звезда на българската поп музика за поредна година подкрепи каузите на фондация „Мечта за дете“. Тя се включи в националното турне на инициативата „Роди дете в България“ и безкрайно много зарадва и развълнува публиката в Церово с вълшебния си глас.

„Теди Кацарова подкрепя благотворителните кампании на фондацията от първия момент на създаването й. Тя е истински приятел, човек и съмишленик с огромно сърце. Лично й благодаря за това отношение, за тази отговорност и съпричастност към проблемите на двойките с репродуктивни проблеми в страната ни.“, споделя Ивелина Рускова, председател и основател на „Мечта за дете“.

Събитията обединяват изкуството и социалните послания в подкрепа на обществено-значимата кауза, апелираща да се раждат повече деца в България. Една от основните цели на кампания е да се популяризира инициативите на Фондация „Мечта за дете“ и на Информационната кампания под надслов „Да сверим биологичния си часовник“, които оказват подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, превенция на жените за установяване на яйчниковия резерв в по-ранна възраст и навременна информация за репродуктивното здраве на младите хора в България.

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“

Основни партньори в кампания „Роди Дете в България“ са БГ Радио, медиен портал „МамаЗона“ и Pine Smart Bulgaria – първите умните пелени в света в помощ на всеки родител, Агенция за публични комуникации Профайл, медиен портал My Family.

Очаквайте още нови дати на нейното турне с мисия и информационна кампания в страната ни.

 

НЕОТРАЗИМАТА ТЕДИ КАЦАРОВА ИЗГРЯ НА СЦЕНАТА НА КОНЦЕРТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ“
Към началото