РАЗСАДНИК НАНОВСКИ ПОМАГА НА КАУЗАТА „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“

Фондация „Мечта за дете“ изказва своите големи благодарности на разсадник Нановски, които застават зад каузата да помогнат на двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат най-голямата си мечта за своя рожба.

За целта, за всяка направена покупка през техния сайт www.clematis.bg за периода 1.11. – 30.11. 2021 г. те ще отделят % от стойността на закупените продукти. В началото на месец декември ще бъдат изчислени постъпилите средства и ще бъде обявена публично събраната сума. Средствата ще бъдат дарени на традиционния Коледен благотворителен бал на фондация „Мечта за дете“ на 09.12.2021 г.

„Вярваме в максимата, че всяко начало тръгва от една мечта и после идва борбата и надеждата, че в края на пътя е щастието. Ние, от разсадник Нановски твърдо вярваме, че заедно можем да бъдем причина за нечие щастие. Заедно с Вас можем да бъдем надежда за едно българско семейство, че най-хубавото за тях предстои и да помогнем да се сбъдне магията да бъдат родители“, споделят от разсадник Нановски.

„Благодаря от сърце на разсадник Нановски за благородната си инициатива да подкрепят едно българско семейство да сбъдне своята заветна Мечта за Дете.“, каза Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“.

РАЗСАДНИК НАНОВСКИ ПОМАГА НА КАУЗАТА „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“
Към началото