РАЗСАДНИК НАНОВСКИ ДАРИ 1 ИН-ВИТРО ПРОЦЕДУРА ЗА КАУЗАТА „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“

Разсадник Нановски направи голямо дарение за каузата на фондация „Мечта за дете“. По време на ежегодния благотворителен коледен бал „Мечта за дете“ на тържествена церемония бе връчен ваучер за инвитро процедура на двойка с репродуктивни проблеми. Благотворителната награда беше дарена лично от г-жа Нановска на сцената на балната зала на Grand Hotel Millennium Sofia

„Да застанеш до един напълно непознат за теб човек и да го подкрепиш по пътя му към сбъдването на най-голямата му мечта е изключително вълнуващо и аз искам да благодаря на нашите клиенти за възможността всички заедно да подарим надежда. Ние от разсадник Нановски вярваме, че доброто е заразно, а добрият пример води след себе си отлични резултати! Благодарим!“, каза г-жа Нановска.

Разсадник Нановски проведе голяма инициатива за благотворителната кауза през месец ноември. За целта, за всяка направена покупка през техния сайт www.clematis.bg за периода 1.11. – 30.11. 2021 г. те отделиха % от стойността на закупените продукти.

„Благодаря за този огромен жест, трогнати сме от добротата ви и от организацията на благотворителната кампания, която ще подпомогне едно българско семейство да сбъдне най-съкровената си мечта за своя рожба.“, сподели Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“.

РАЗСАДНИК НАНОВСКИ ДАРИ 1 ИН-ВИТРО ПРОЦЕДУРА ЗА КАУЗАТА „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“
Към началото