PINE SMART НАПРАВИ ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОЛЕДЕН БАЛ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“

Pine Smart – умните пелени, пръв помощник на всеки родител, направиха едно от големите дарения на ежегодния Благотворителен коледен бал „Мечта за дете“ в полза на семейства с репродуктивни проблеми.

Pine Smart дариха една ин-витро процедура по време на официалната церемония, която се проведе в балната зала на Grand Hotel Millennium Sofia

Двойката, която дълго копнее да сбъдне най-съкровената си мечта за своя рожба беше трогната до сълзи от подкрепата, която получиха и изказа своите най-сърдечни благодарности.

Pine Smart e първата и единствена иновативна умна пелена в света, която показва инфекциите на пикочните пътища. Бързо, лесно и с грижа за здравето на детето и спокойствието на родителите. Пелената Pine Smart улеснява родителите и лекарите, предоставяйки бърз резултат без да се налага събиране на урина с колектор и изчакване на лабораторни резултати.

Ексклузивен представител за България е компанията „Мама и бебе“. Основен нейн приоритет е грижата за комфорта и здравето на децата, както и спокойствието на родителите. Водена от стремеж към съвършенство и подобряване на живота на хората, фирмата предлага иновативни продукти с безкомпромисно високо качество. „Мама и бебе“ подкрепя благотворителните дейности и участва в редица социални кампании за подпомагане на хора, които имат нужда от подкрепа.

 

PINE SMART НАПРАВИ ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОЛЕДЕН БАЛ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“
Към началото