ЕМОЦИОНАЛЕН ФИНАЛ НА НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ В ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!

Tази събота, 14 май, десетки гости станаха част от музикалния празник на фондация „Мечта за дете“, а 20 семейства получиха подаръци, които да им бъдат в помощ при отглеждането на своите бебета. Сред подаръците имаше детски колички, столчета за кола, пелени, пюрета, мокри кърпички, играчки, козметика, аксесоари за хранене, бижута, осигурени от партньорите на фондацията: Пайн Смарт България, Мама Дерм, Нестле България, Kikkaboo, Бебелан, Lali Lab, Goto Jewellery and Diamonds, Био Идея България, Creative Brands, Евита Интернешънъл, Small Print. За настроението на гостите се погрижиха легендарните музиканти от група СПРИНТ, Галя Георгиева и Наско Лазаров.

„Щастлива съм, че виждам толкова млади семейства заедно със своите малки бебета. Благодаря ви, че избрахте да родите и отгледате децата си именно тук, в България.“ – сподели с вълнение Ивелина Рускова, председател на фондация МЕЧТА ЗА ДЕТЕ.

На събитието присъства и мис България 2017 Вероника Стефанова – лице на националната кампания, заедно с малката си дъщеря, която е само на няколко месеца. Вероника е олицетворение на идеята на кампанията, пример за това как успешно и хармонично се съчетават майчинството с кариерата.

Национална кампания РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ се провежда за трета поредна година, с подкрепата на Министерство на труда и социалната политика, Столична община, сдружение ОРЕНДА, фондация ВЪЗДИГАНЕ, Ротари клуб Самоков, Исторически парк, и с медийната подкрепа на МАМАЗОНА, списание Grazia Mama, eva.bg, missbloom.bg и CODE HEALTH TV.

В подкрепа на кампанията започва и лятно турне на група СПРИНТ, Галя Георгиева и Наско Лазаров, а наесен РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ще даде старт на четвъртото си издание.

 

ЕМОЦИОНАЛЕН ФИНАЛ НА НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ В ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Към началото