МИЛА И СВЕТЛИН ДИМИТРОВИ ПОДКРЕПИХА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ НА СВАТБЕНИЯ СИ ДЕН

Пекрасните Мила и Светлин Димитрови сключиха граждански брак на 29.07.2022 г. и посветиха част от един от най-вълшебните дни в живота си на каузата на фондация Мечта за дете. Двойката помоли гостите на сватбата да не им купуват цветя, а да дарят средствата за двойка с репродуктивни проблеми. Младото семейство, които са родители на две прекрасни деца, са изключително щастливи, че могат да зарадват и да дадат шанс на някое семейство да сбъдне своята мечта за дете. Младоженците събраха сумата от 1520 лв., която ще бъде безвъзмездно дарена за сътворяването на един така мечтан живот.

Това са млади хора, които дават прекрасен пример, че са станали родители на млада възраст, а и с това, че не за първи път помагат на благотворителнте каузи на фондацията и показват своята съпричастност и протягат ръка на нуждаещите се. Мила Димитрова участва и в Коледния благотворителният бал Танц и песен за дете на фондация Мечта за дете. Дамата танцува безвъзмездно на шоуто, а нейният танц беше откупен благотворително и средствата бяха дарени за ин витро процедура.

Мила и Светлин Димитрови присъстват на почти всички събития на фондацията и подкрепят каузите в помощ на двойки с репродуктивни проблеми. Със своя светъл пример, младото семейство, провокира гостите на сватбатта да се замислят за демографските проблеми в страната и да подкррепят за благотворителната кауза.

Фондация Мечта за дете им благодари от цялото си сърце и им пожелава дълги години щастлив семеен живот, много любов и сбъднати мечти и да подължават да бъдат ярък пример с всичко, което правят в живота си.

МИЛА И СВЕТЛИН ДИМИТРОВИ ПОДКРЕПИХА КАУЗАТА НА МЕЧТА ЗА ДЕТЕ НА СВАТБЕНИЯ СИ ДЕН
Към началото