ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“ ПРЕДСТАВЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР “МОЯТА МЕЧТА” 2023

Фондация „Мечта за дете“ за поредна година реализира благотворителният календар „ Моята мечта“.

Луксозният календар „ Моята мечта“ 2023 може да се закупи на символичната цена от 20 лв., а събраните средства ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни  проблеми. Снимките са направени от фотографско студио Г-жа Череша, специализирано във фотосесии за бременни, новородени, бебета, деца, събития и др.

Прелестният малък ангел, който е модел на снимките е бебчето Йоана, дъщеричка на Мисис България Европа 2017 Анна Кръчмарова.

Ивелина Рускова, председател и основател на фондация Мечта за дете и Надя Станоева, зам.-председател споделят своето вълнение за благотворителния проект :

„Всеки знае, че в мечтите си рисуваме онова, за което копнеем най-силно. И в мига, в който мечтите ни оживеят, осъзнаваме за какво наистина си струва да живеем. В календара “МОЯТА МЕЧТА 2023” ще се докоснете до сбъднатите мечти на български семейства и ще помогнете на други, мечтаещи да станат родители. И обединени от желанието си да правим добро, вървим към мечтата на всички ни – да се раждат повече български деца, да я има България. Вярваме и знаем, че чудеса се случват всеки ден и ще се радваме да бъдем с вас, докато вървите към своите.“

Календар „Моята мечта“ 2023 се осъществява благодарение на много благодетели – Nivea Baby, Nutricia, Food Arena, Застрахователен брокер Courtier, Medical Karaci, Разсадник Нановски, Viki Services, DHL, Femibion, Exclusive Health Services, Vegie Potatoes, Столична община, Мама Derm и Pine Smart. Фондация „Мечта за дете“ изказва своята благодарност за подкрепата за реализацията на проекта.

Може бъде поръчате луксозният календар „ Моята мечта“ 2023  на стойност 20 лв с доставка за цялата страна до офис на Еконт. За да направите поръча можете да пишете на e-mail mechtazadete@abv.bg, както и  лично съобщение в страницата ни във Facebook.

ФОНДАЦИЯ „МЕЧТА ЗА ДЕТЕ“ ПРЕДСТАВЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР “МОЯТА МЕЧТА” 2023
Към началото