БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР „МОЯТА МЕЧТА 2023“ СБЪДВА МЕЧТИ!

„МОЯТА МЕЧТА“ – две думи, изпълнени с толкова любов и смисъл за всяко семейство, мечтаещо за собствена рожба! Благотворителен календар „Моята мечта 2023“ сбъдва мечти! Обединени от тази кауза, Фондация „Мечта за дете“, съвместно със Столична община в лицето на зам. – кмет по социални дейности и интеграция на хора с увреждания г-жа Албена Атанасова – зам.-кмет, и председателят на Столичния общински съвет г-н Георги Георгиев, представиха красивия благотворителен календар пред общински съветници, служители на администрацията и представители на медиите. Със събраните от събитието средства, фондация „Мечта за дете“ ще подпомогне двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат най-съкровената си мечта – да станат родители!

Умиление предизвика присъствието на Йоана – бебчето-модел на корицата на благотворителния календар, което радваше всички от ръцете на неговата майка Анна Кръчмарова.

Благодарим от сърце на Столична община и Столичен общински съвет за съпричастността и голямата подкрепа, както и на всички общински съветници и служители в местната администрация!

Предстоят още няколко събития, в които ще представим календар „Моята мечта 2023“ и каним всички желаещи да се включат и да подпомогнат благодорната ни кауза. Календарът е на цена от 20 лв., всички желаещи да го закупят могат да го направят и онлайн, като пишат на имейл mechtazadete@abv.bg

 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР „МОЯТА МЕЧТА 2023“ СБЪДВА МЕЧТИ!
Към началото