ИВЕЛИНА РУСКОВА ПРЕДСТАВЯ „ЧУДОТО НАРЕЧЕНО ЖИВОТ“ – ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА „МОЯТА СБЪДНАТА МЕЧТА“

Ивелина Рускова и фондация „Мечта за дете“ имат удоволствието да ви поканят на благотворителното събитие „Чудото наречено живот“ – премиера на книгата „Моята сбъдната мечта“. ✨

На премиерата ще чуете трогателни и вдъхновяващи избрани откъси от книгата на Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“. В своята творба тя споделя:

„Аз съм от специалните жени, жени с репродуктивни проблеми… От жените, за които Мечтата за дете дълго се носи в сърцето… Написах тази книга със сърцето си за ЖЕНИТЕ, които вървим по този път, за нашата всеотдайност, решителност и готовност да направим всичко в името на новия живот.

В годините много пъти съм се питала „Защо аз? Защо на мен?“, но отговор не намирах… В тази книга се опитвам да дам отговори на тези въпроси и да споделя изпитани техники за успех и сбъдване на мечти.

Искам чрез моя скромен житейски опит да вдъхвам надежда и вяра, че това е само Път към сбъдването на най-съкровената мечта, мечтата да имаш ДЕЦА. Вярвам, че с надежда, силна вяра и ежедневна упоритост всяко желание се сбъдва!

Превърнете живота си като магнит за всичко, за което мечтаете и се наслаждавайте на постигнатото… Животът е дар и трябва да се изживее с любов, вяра и благодарност…”

За вълшебството на вечерта ще допринесе изисканата обстановка на RE Club, бутиковото място в сърцето на София, където изкусителната храна е обгърната от духа на изкуството.

Заповядайте след официалната програма да се насладите на приятни разговори, музика, хубаво вино и гурме предложенията на RE Club. 🥂

📌 18:00 ч.

📌 02.02.2023 г.

📌 RE Club – ул. “Московска” 29

Събитието и приходите от книгата са с благотворителна кауза „Мечта за дете“, в полза на двойки с репродуктивни затруднения.

Очакваме ви!

Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“, създава фондация „Мечта за дете“ през 2018 г. с огромното желание да помага на двойки с репродуктивни проблеми. Самата тя е преминала през дълъг и нелек път, за да сбъдне заветна си мечта да стане майка.  След голям брой процедури, лечения и операции, тя и съпругът й решават да направят ин витро процедура, за която получават подкрепа от техни близки. Благодарение на тази помощ се раждат прекрасните им дъщерички Никол и Ивон.

Така Ивелина Рускова приема за своя мисия да предава доброто нататък. За нея фондацията е един израз и на това да покаже своята социална роля в обществото и да даде това, което може като личност, като жена, като гражданин на Българи. Да даде частица от сърцето си, за да могат и други жени да почувстват благодатта от това да станат майки и да прегърнат своята рожба.

През годините осъществява стотици благотворителни кампании и инициативи и заслужено печели престижи награди, сред които:

„Двигател на НПО“ от списание и клуб BUSINESS LADY. Награди, които се връчват за най-голям принос на българските дами в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

Награда от ,,Business Art & Fashion Awards” 2022. в категория „Благотворителна кауза“ за благотворителната дейност на фондация „Мечта за дете“.

 

ИВЕЛИНА РУСКОВА ПРЕДСТАВЯ „ЧУДОТО НАРЕЧЕНО ЖИВОТ“ – ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА „МОЯТА СБЪДНАТА МЕЧТА“
Към началото