Ивелина Рускова връчи статуетка на д-р Елена Бангеева в категория Медицина

Д-р Елена Бангеева от Инвитро център в МК “Доверие” получи награда за медицина на Spring Bright Awards”.

На тазгодишните награди Spring Bright Awards, председателят на Фондация “Мечта за дете”, Ивелина Рускова, връчи статуетка на д-р Елена Бангеева от Инвитро център в МК “Доверие”. Наградата бе в категория Медицина и представлява признание за цялостната работа на модерния и бързо развиващ се инвитро център, както и за самата д-р Бангеева като специалист.

Церемонията, проведена в помощ на двойки с репродуктивни проблеми, привлече вниманието към един от най-значимите и наболялите въпроси в България – липсата на възможности за двойките с репродуктивни затруднения. В нашата страна повече от 200 000 двойки се нуждаят от инвитро процедури, които да им помогнат да осъществят мечтата си за семейство.

Д-р Елена Бангеева, като част от екипа на Инвитро център в МК “Доверие”, изигра важна роля в предоставянето на професионални и съвременни репродуктивни услуги на пациентите. Нейната ангажираност и дългогодишен опит допринасят за успешните резултати и доверието, което центърът изгражда сред пациентите си.

Медицинската награда, връчена на д-р Елена Бангеева, е признание за изключителната й преданост и професионализъм в сферата на репродуктивната медицина. Това признание подчертава не само нейните лични постижения, но и важността на развиващите се инвитро центрове като средство за помощ и подкрепа на двойките, които се борят със затруднения в зачеването.

Spring Bright Awards е инициатива, която събира представители от различни сфери на обществото, за да отличи индивидуалните и организационни постижения в различни области. Наградите не само подчертават отличителните качества на носителите им, но и вдъхновяват други професионалисти да продължат да работят упорито за подобряване на професионалната среда в България.

Инвитро центърът в МК “Доверие” продължава да бъде водеща институция в областта на репродуктивната медицина в България и непрекъснато се стреми да предоставя най-съвременни и ефективни методи на помощ за двойките с репродуктивни проблеми. Благодарение на ангажираните специалисти като д-р Елена Бангеева и главен ембриолог Мергюл Ферадова, много семейства имат възможност да се осъществят като родители и да се радват на щастливото бъдеще, което заслужават.

Ивелина Рускова връчи статуетка на д-р Елена Бангеева в категория Медицина
Към началото