Надежда и сбъднати мечти: Фондация “Мечта за дете” празнува 5-и рожден ден

 

5-тият рожден ден на фондация “Мечта за дете” се превърна в истинска симфония от любов, надежда и сбъднати мечти. В уютната обстановка на ресторант “Тюркоаз” екипът на фондацията и нейните съмишленици споделиха емоциите от това да посрещнат щастливите семейства, сбъднали мечтата си за дете благодарение на усилията и непрекъснатата работа в подкрепа на тази толкова мила кауза.

 

С благодарност и признателност към всички свои благодетели, фондацията връчи плакети “Златно сърце” – символ на невероятния принос, който те винаги са давали за каузата на фондацията.

Най-емоционалният момент на вечерта бе присъствието на малките сърца, родени благодарение на фондация “Мечта за дете”, за да покажат какво значи една мечта да се превърне в реалност. Най-малкото бебче на фондацията е на едва 35-тия ден от раждането си, а присъствието му заедно с неговите родители накара присъстващите да се просълзят. То бе жив пламък на надежда, който се прелива във всички сърца, докосвайки душите и вдъхновявайки всички присъстващи да вярват в чудесата на живота.

Празникът на фондацията съвпадна с рождения ден на нейния основател, г-жа Ивелина Рускова. Тя не само създаде фондацията, но и работи неуморно, за да осигури на семействата с репродуктивни проблеми подкрепа, любов и възможност да се сбъдне най-голямата им мечта – да станат родители.

Ивелина Рускова с гордост сподели: “Това е празник на всички нас – на всеки, който помогна, дари, подкрепи и повярва в нашата мисия. Щастливи сме да видим усмивките на децата и родителите им, защото те са нашата най-голяма награда и мотивация за още повече усилия в бъдеще. Вашата подкрепа и вяра са източник на сила и мотивация за нас. Днес сме тук, за да се радваме на всеки успех, на всеки нов живот, който започна благодарение на вас – нашите съмишленици и ангели със златни сърца.””

Празничната вечер бе изпълнена с емоция и вдъхновение и завърши с едно обещание за непрекъснат стремеж към повече сбъднати мечти. Изминалите пет години са едва началото на голямото пътуване за фондацията “Мечта за дете”, която продължава да помага на все повече български семейства да станат родители и да създават щастливо бъдеще за новото поколение.

Тази вечер в ресторант “Тюркоаз” остана в сърцата на всички присъстващи като неповторима песен на надеждата, която няма да замлъкне. Фондацията “Мечта за дете” продължава да рисува усмивки по лицата на семействата и да превръща мечтите в реалност.

Надежда и сбъднати мечти: Фондация “Мечта за дете” празнува 5-и рожден ден
Към началото