Да дариш частица от себе си за да сбъднеш чужда МЕЧТА ЗА ДЕТЕ

Прекрасното младо семейство Илияна и Веселин Емилови   сключиха граждански брак на 7.10.2023 г. и посветиха част от един от най-вълшебните дни в живота си на каузата на фондация Мечта за дете. Двойката помоли гостите на сватбата  да дарят част от своите подаръци към тях със  средствата за двойка с репродуктивни проблеми. Младото семейство са изключително щастливи, че могат да зарадват и да дадат шанс на някое семейство да сбъдне своята мечта за дете. Младоженците събраха сумата от 3000 лв., която ще бъде безвъзмездно дарена за сътворяването на един така мечтан живот.

Това са млади хора, които дават прекрасен пример,  че не за първи път помагат на благотворителнте каузи на фондацията и показват своята съпричастност и протягат ръка на нуждаещите се.

Илияна  и Веселин Емилови присъстват на почти всички събития на фондацията и подкрепят каузите в помощ на двойки с репродуктивни проблеми. Със своя светъл пример, младото семейство, провокира гостите на сватбатта да се замислят за демографските проблеми в страната и да подкррепят  благотворителната кауза.

Фондация Мечта за дете им благодари от цялото си сърце и им пожелава дълги години щастлив семеен живот, много любов и сбъднати мечти и да подължават да бъдат ярък пример с всичко, което правят в живота си.

 

Да дариш частица от себе си за да сбъднеш чужда МЕЧТА ЗА ДЕТЕ
Към началото